Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت ۲۰ MB

خبرورزشی – این دیدار تدارکاتی در غیاب ملی‌پوشان پرسپولیس و رادو شوویچ، پشت درهای بسته برگزار شد. کمال کامیابی‌نیا، شهریار مغانلو و علی شجاعی نیز بدلیل مصدومیت، برنامه‌های اختصاصی خود را به طور همزمان زیر نظر کادر پزشکی تیم انجام دادند.

پرسپولیس بازی را با این ترکیب آغاز کرد: حامد لک، سید جلال حسینی (کاپیتان)، فرشاد فرجی، سعید آقایی، مهدی شیری، احسان پهلوان، محمد شریفی، امید عالیشاه، مهدی عبدی، مهدی مهدیخانی و عیسی آل‌کثیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دقیقه ۱۰ و روی حمله آبی پوشان نفت آبادان و در میان مدافعان سرخپوش، توپ به رضا خالقی فر رسید و او با یک پاس رو به بیرون، امیر حسین فرهادی را صاحب موقعیت کرد و این بازیکن نفت با یک شوت سر ضرب گل اول این دیدار را برای تیم میهمان به ثمر رساند.

در دقیقه ۱۳ حرکت پرسپولیس از جناح راست با پاس رو به بیرون احسان پهلوان، توپ را به شیری رساند و شوت محکم او بعد از برخورد به مدافعان نفت برگشت داده شد.

دو دقیقه بعد، حرکت عمقی پرسپولیسی‌ها در میان مدافعان نفت، با پاس رو به بیرون مهدی عبدی به عیسی آل کثیر همراه شد که ضربه این بازیکن را گروسیان دروازه بان نفت آبادان مهار کرد.

در دقیقه ۱۴ باز هم پرسپولیس خطرساز شد. این بار از سمت چپ، سعید آقایی ارسالی را روی دروازه نفت تدارک دید که توپ با ضربه سر مهدی عبدی به تیر دروازه برخورد کرد و بازی ادامه یافت.

در دقیقه ۲۰ و روی حرکت عمقی خوب بازیکنان پرسپولیس، پاس عیسی آل کثیر به مهدی عبدی رسید و ضربه او در موقعیت تک به تک، توسط گلر نفت مهار شد و در برگشت، بار دیگر عیسی آل کثیر با ضربه سر دروازه میهمان را تهدید کرد و گلر نفت توپ را گرفت.

در دقیقه ۳۲ ضد حمله بازیکنان پرسپولیس با حرکت عمقی امید عالیشاه و عیسی آل کثیر همراه شد و پاس رو به بیرون عیسی به عبدی رسید و شوت مهدی را باز هم گلر نفت مهار و به کرنر فرستاد.

در دقیقه ۵۲ پاس عمقی زیبای احسان پهلوان، پشت مدافعان نفت به عبدی رسید و این بازیکن در موقعیت تک به تک دروازه نفت را باز کرد و بازی را به تساوی رساند.

در دقیقه ۵۵ و روی حمله بازیکنان نفت، توپ در عمق دفاع پرسپولیس به ریکانی رسید و ضربه او را حامد لک مهار کرد.

در دقیقه ۵۶ و روی حرکت خوب بازیکنان پرسپولیس، توپ در گوشه زمین به امید عالیشاه رسید و او با یک پاس خوب، عبدی را صاحب موقعیت کرد که مهدی عبدی با یک شوت سرضرب، دومین گل خود و پرسپولیس را به ثمر رساند.

در دقیقه ۵۹ بازیکنان نفت آبادان در یک ضد حمله، توپ را به طالب ریکانی رساندند و او پس از حرکت در عرض محوطه جریمه، با یک شوت محکم، گل دوم نفت و گل تساوی بخش بازی را به ثمر رساند.

از دقیقه ۶۵ محمد عمری به جای مهدی مهدیخانی و در دقیقه ۷۵ هم علی خدایی به جای امید عالیشاه وارد زمین شدند.

این دیدار تدارکاتی در پایان با تساوی دو بر دو خاتمه یافت.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پرسپولیس پرسپولیس خبر ویژه صنعت نفت آبادان پاس رو به بیرون امید عالیشاه عیسی آل کثیر مهدی عبدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • خلاصه بازی الهلال و الاهلی + فیلم
  • خلاصه بازی استقلال 2 - ذوب آهن 1
  • خلاصه بازی تراکتور و فولاد + فیلم
  • خلاصه بازی صنعت نفت و مس رفسنجان + فیلم
  • خلاصه بازی هوادار و ملوان + فیلم
  • خلاصه بازی نساجی 1-2 پرسپولیس (لیگ برتر ایران - 1402/03)
  • خلاصه بازی پرسپولیس و نساجی + فیلم
  • خلاصه بازی پرسپولیس 2 - نساجی مازندران 1
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است